ПАРФЮМ RESIN'S DROPS 50мл

ПАРФЮМ RESIN'S DROPS 50мл

Марка:Erbario Toscano
Код на продукта:ERBARIO TOSCANO PERFUMES
Наличност:има
Цена: 74,00лв.

Eau de Parfum RESIN'S DROPS 50мл 

 

КАПКИТЕ ОТ СМОЛА  са сълзите на дърветата, капки, които не се плъзгат като водата. Tе не напускат дървото, остават свързани със ствола, за да му правят компания, да му помагат да устоява и да продължи да расте… Меланхолично ухание, което напомня за най-хубавите моменти в живота, спомени, които както капките не изчезват.

 

Дълго ароматно пътешествие, което започва с вихрени нотки на подправки, продължава със сладки нотки на горски плодове и топли повеи амбър, завършено от силния, пикантен характер на дърво, напомнящ на горяща камина, дъхаща на смола.

 

Във времена на засилено фабрично производство, всички серии козметични продукти на Erbario Toscano продължават да бъдат правени ръчно с изцяло натурални съставки, опаковани с канап и амбалажна хартия и завършени с подпис и алуминиево запечатване, с цел да бъдат представени по подходящ начин най-близо до природата.
И дори когато повечето производители агресивно разпространяват дейността си чрез всевъзможни средства, ръчно направените стоки на Erbario Toscano привличат вниманието на всеки човек с уверението, че ще получи най-доброто качество на натурални продукти, подобно на онези, правени от опитните майстори в първия фирмен магазин на Erbario Toscano преди повече от 50 години.
Продуктите с марка "Erbario Toscano" са дерматологично тествани и не са тествани върху животни!

 

ALKOCHOL DENAT, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, EUGENOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYISOHEXYL, 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ISOEUGENOL

Напишете отзивЗабележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Лош           ДобърЕтикети: QUAQU