ERBARIO TOSCANO

ERBARIO TOSCANO

Историята на ERBARIO TOSCANO започва в далечната 1967, благодарение на творческата визия и интуиция на създателя на компанията, Гуидо Бертоци. От неговите първи колекции сушени цветя и потпури, до растителните сапуни, продавани на килограм, се стига до пълната линия козметични продукти и аксесоари за дома, предлагани днес. Оригиналността на продуктите очарова потребители от всички континенти с високото си качество “Made in Italy”. Те въплъщават свойствата на натуралните съставки, вложени в характерни красиви опаковки. Префинени в тяхната простота, ръчно направените продукти на Ербарио Тоскано, са комбинация от изкуство и отношение към красотата, което ги прави перфектен подарък за себе си и за любимите хора. Тези продукти претворяват автентичния начин на живот в идиличната италианска провинция Тоскана.

Няколко неща, които оличават Ербарио Тоскано:

·         Защита и следване на достойнството и качеството срещу продукцията за масовия пазар

·         Опазване на старите италиански традиции, които проповядват ползването на прости природни съставки

·         Всички опаковки са екологични, а продуктите не са тествани върху животни

·         Печатът “Made in Italy”, олицетворение на качество и красота.

Козметичните серии на Ербарио:

ЗЕХТИНSALIS, ЧЕРЕН ПИПЕР и ПИКАНТНА ВАНИЛИЯ; Ароматизатори за помещение /без алкохол/, Натурални Парфюми за тяло,  Декорирани ръчно изработени сапуни, Разнообразни подаръчни комплекти, Ароматни ръчно изработени свещи.

Ербарио Тоскано присъства в Европа и в 17 държави по света; предлага се в селективни парфюмерии, салони за красота, магазини за подаръци, както и в първокласни СПА центрове и луксозни хотели от веригата Relays & Chateaux.

 

СписъченТабличен
Покажи:
Ред: