NATURAL COSMETIC

 

Natural Cosmetic е българска фирма, специализирана в производство на козметика за лице и тяло с етерични и растителни масла. Продуктите и са създадени в духа на най-добрите световни тенденции за хармонично съжителство на човека с природата. Използването на натурални природни продукти е част от философията на марката за баланс между урбанистичния начин на живот и щедростта на земята.

Natural Cosmetic работи само с висококачествени натурални суровини, разрешени за употреба в козметични продукти за лична грижа според Регламент 1223/2009 ЕЕС. Биологично активните вещества, вложени в козметичните продукти на Natural Cosmetic, са изцяло органични. Използваните етерични масла са сертифицирани от IFRA (International Fragrance Association). Продуктите на Natural Cosmetic са освободени от вредни химикали и опасни за околната среда съставки и не са тествани върху животни.

Natural Cosmetic лансира първите си продукти на пазара в началото на 2006 г. През 2007 г. в Хамбург, Германия концернът BIESTERFELD, присъжда на Natural Cosmetic наградата за "Най-успешен нов продукт". Представителите на 16 страни, занимаващи се с производство и търговия на козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света. Кремът за тяло на Natural Cosmetic е отличен като "иновационен продукт, постигащ кадифена мекота на кожата".

Отличия:
Награда "Най-успешен нов продукт“ - 2007 г. от концерна BIESTERFELD, Хамбург
Представители от 16 страни, занимаващи се с производство и търговия с козметични продукти, излъчват своя селекция на най-добрите продукти в света
Крем за тяло Natural Cosmetic - отличен като "иновационен продукт, постигащ кадифена мекота на кожата"
Номинация за СПА козметика на годината през 2010 година
Пълноправен член на Българска Национална Асоциация Етерични масла, Парфюмерия и Козметика
Номинация за иновативен продукт на международно изложение за натурални продукти- Биофах , Нюрнберг 2015.
Номинация за награда “Trend Award :" FREE OF” - Биофах 2015

Технологията на производството спазва принципите на добрата производствена практика в козметичната промишленост по ISO: 22716:2007.

Beauty is my Life, Science is my Religion, Nature is my Lab.

СписъченТабличен
Покажи:
Ред: