INSIGHT

ROLLAND INSIGHT E ИТАЛИАНСКА МАРКА ЗА КОСА, СЪЗДАДЕНА ЗА ХАРАКТЕРНИТЕ ВИДОВЕ И ТИПОВЕ, ВКЛЮЧВА РЗАЛИЧНИ ПРОЦЕДУРИ, СПЕЦИАЛНО ФОРМУЛИРАНИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА КОСАТА:

ЕНЕРГЕЗИРАЩА СЕРИЯ ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА; ВЪЗСТАНОВЯВАЩА СЕРИЯ ЗА УВРЕДЕНА КОСА; ПОДХРАНВАЩА СЕРИЯ ЗА СУХА КОСА; СЕРИЯ ПРОТИВ КОСОПАД

ПРОДУКТИТЕ НЕ СЪДЪРЖАТ SLS/SLES, ПАРАБЕНИ, СИЛИКОН, ОЦВЕТИТЕЛИ, МИНЕРАЛНИ МАСЛА, ПАРФЮМИ И ДРУГИ АЛЕРГЕНИ! 

Мотото на ROLLAND е „Красотата отвътре навън ” и залага на повишаване на качеството на живот и намаляване на заболяванията, причинени от глобалното замърсяване. Красотата изразена като хармония, чистота, индивидуалност и очарование. Продуктовите линии на ROLLAND са синоними на здраве, красота и енергия. Съдържат органични сертифицирани съставки, специално подбрани от лабораториите на ROLLAND. Всички продукти са с международни сертификати за качество. Екополитиката на фирмата се разпознава и във всички материали и опаковки, които се използват в производствения процес - сертификати за рециклируемост и екологичност. ROLLAND използва възобновяеми енергийни източници, за да помогне за намаляване на замърсяването на околната среда, за свиването на употребата на природни ресурси и понижаването на отделяните емисии CO2.

СписъченТабличен
Покажи:
Ред: