ALTEYA ORGANICS

ALTEYA ORGANICS

Алтея Органикс е семейна фирма от сърцето на българската Розова долина, която произвежда продукти от маслодайната българска Роза Дамасцена. В допълнение към розите семейството на Алтея страстно обича магията на лавандулата. Произвежда и предлага най-добрите за страната ни лавандулово масло и лавандулова флорална вода.

Българската Розова долина е сред най-подходящите места за отглеждане, събиране и дестилиране на най-високо-качествени ароматни растения и билки. Това се дължи на структурата на почвата, влажността на въздуха и валежите. Заобиколена от две планински вериги, Стара планина и Средна гора, Розовата долина е обявена за една от най-чистите и най-важните селскостопански Еко-региони в Европейския съюз.

Специфично за продуктите на Алтея:

100% БИО СЕРТИФИЦИРАНИ / БЕЗ ПАРАБЕНИ И SLS / БЕЗ ГМО / НЕ СА ТЕСТВАНИ ВЪРХУ ЖИВОТНИ

ПРИТЕЖАВАТ СЕРТИФИКАТА ЗА БИО ЗЕМЕДЕЛИЕ НА USDA: Американското министерство на земеделието. Продукти, които носят логото на USDA са: 

на базата на 100% биологично отглеждани и биологично произведени съставки или съдържат минимум 95% биологично отглеждани и биологично произведени съставки. Всички останали съставки трябва да бъдат одобрени спрямо стриктни изисквания от списък с натурални съставки

Няма добавени продукти в тази категория.