BABY GEMMA

БИО ГРИЖА ЗА БЕБЕТА

ЕСТЕСТВЕНА ЗАЩИТА/ Сертифицирани  био продукти

Пълна серия натурални био продукти, приготвени със съставки, които се грижат за децата от раждането до 12 годишна възраст. Тази линия бебешка козметика може да се използва ежедневно, тъй като е напълно безопасна за здравето на малките хора.

Иновативни, ефективни, екологично чисти, отговорно приготвени формули, които са надеждна грижа за бебетата и децата. Продуктите са сертифицирани от Университетът на Калабрия и са клинично тествани от ФАРКОДЕРМ в сътрудничество с Университетът на Павия. Формулирани с аромати без алергени!

Тези продукти са приятели както на бебетата, така и на природата и са приготвени с любов и уважение към планетата, на която ще растат нашите деца. Крайните продукти са напълно БИОРАЗГРАДИМИ. Всичките хартиени опаковки, които сме използвали са направени от екологична рециклирана и рециклируема хартия. По тази причина сме избрали да използваме само материали с минимални емисии на въглероден двуокис и минимална вреда за околната среда. Рециклируемостта на всички части на опаковките помага да се избегнат и ограничат нови токсични емисии и нови отпадъци.

Напълно ЕКОСЪОБРАЗНИ продукти, които се грижат за БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА! БЕЗ ПАРАБЕНИ, СИНТЕТИЧНИ ХИМИКАЛИ: PEG, SLS, SLES • ПРОТИВ ТЕСТВАНЕТО ВЪРХУ ЖИВОТНИ; БЕЗ ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ОЦВЕТИТЕЛИ!ОПАКОВКИТЕ СА НАПРАВЕНИ С РЕЦИКЛИРАНА И РЕЦИКЛИРУЕМА ХАРТИЯ PP/PET

Тествани от ФАРКОДЕРМ в сътрудничество с Университетът на Павия? *В съответствие с изискванията на ЕКОНАТ/

Няма добавени продукти в тази категория.